Afspraak maken – Huisartsenpraktijk aan de Vaart – Hilversum
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk aan de Vaart
Vaartweg 163B 1217 SP
Hilversum

Afspraak maken

Spreekuur op afspraak

Voor het maken van een afspraak belt u met de assistente of komt u langs op de praktijk. Bij het maken van een afspraak zal gevraagd worden naar de aard van uw klacht. Zo kunnen we de spoedeisendheid van u klacht inschatten en bepalen hoeveel tijd er nodig is voor de afspraak. Vind u dit vervelend geeft u dan alleen aan hoeveel tijd u denkt nodig te hebben. Een enkel consult bij de huisarts duurt 10 minuten. In een enkel consult kan 1 lange klacht of 2 korte klachten worden besproken. Wilt u meer klachten bespreken of denkt u meer tijd nodig te hebben maakt u dan een afspraak voor een dubbel consult. De praktijkondersteuners hebben afhankelijk van het soort afspraak dat u maakt 10 tot maximaal 60minuten per consult. Voor spoed kunt u altijd dezelfde dag bij ons terecht, mocht het geen spoed zijn maar denkt u wel dezelfde dag gezien te moeten worden, dan vragen wij u gelieve voor 12.00 te bellen.

 

Telefonisch spreekuur praktijk Sluis en Brooks

U kunt voor korte vragen en uitslagen dagelijks bellen tussen 10.15-10.45 met de praktijk v dr. Sluis, 035-6219397 en dr Brooks, 035-6247717.

 

Telefonisch terugbelspreekuur praktijk Bruins

Als u de huisarts wil spreken, bijvoorbeeld voor een advies, vraag of uitslag, kunt u met de praktijk bellen op 035-6231980. U krijgt dan de dokterassistente aan de lijn die u mogelijk kan helpen. Mocht u er samen niet uitkomen wordt er overlegd met de huisarts of een terugbelafspraak gepland. De assistente of de huisarts belt u dan later op de dag terug.

 

Online een afspraak maken

Nieuw is dat u ook zelf online een afspraak kan maken. Ga op onze website naar het tabblad home en kies voor de praktijk waar u patiënt bent.

 

Avondspreekuur

Vanaf 1 januari 2018 is het ook mogelijk om op dinsdag en donderdag tussen 17.00-18.00 een afspraak te plannen in de praktijk van Dr. Bruins.

 

No-show beleid

Het komt tegenwoordig helaas steeds vaker voor dat men niet op een afspraak verschijnt of niet tijdig afzegt. Gezien de drukte in de praktijk ervaren wij dit als zeer vervelend, omdat wij dan iemand anders hadden kunnen helpen op dit tijdstip.

Daarom hanteren wij vanaf 1 februari 2019 een no-show tarief als vergoeding voor het niet nakomen van afspraken bij de huisarts, assistente, POH-S en POH GGZ.

Tarieven zijn afhankelijk van de gereserveerde tijd en variëren als zodanig van € 15,- voor een enkel consult tot maximaal € 30,00 voor een dubbel of nog langer consult (POH).

Wij sturen u hiervan een nota. Deze kunt u niet bij uw zorgverzekeraar indienen. Mocht u deze niet betalen of er is regelmatig sprake van no-show dan zult u bij het eerst volgende bezoek aan de praktijk de nota eerst moeten voldoen (contant/pin) voordat u gezien kan worden op uw afspraak (uitgezonderd spoedzorg).

Mocht u dus verhinderd zijn op de gemaakte afspraak, dan graag uiterlijk de ochtend dat de afspraak gepland staat afbellen (uitzonderingen en goede smoezen daargelaten). Bij niet dringende redenen vragen wij u minimaal 24 uur van tevoren af te bellen.

Wij hopen op u begrip.